Resultaten 1 - 10 van 17
Digicafé

Op maandagochtend in de even weken kun je in de Bibliotheek in Rijssen terecht met vragen op het gebied van laptop, tablet en smartphone. Twee vrijwilligers helpen je op weg in de digitale wereld.

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Iedere eerste zaterdag van de maand kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

 MamaPapacafé Holten

voor baby's en dreumesen

Vragen over voorlezen, opvoeden, gezondheid? Wissel je ervaringen uit met andere jonge ouders in het MamaPapacafé. Normaal iedere eerste woensdag van de maand, in verband met de kerstvakantie deze keer op 9 januari.

OV -ambassadeurs helpen je graag op weg

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere tweede donderdag van de maand uitleg op het inloopspreekuur.

Walk&Talk

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Op zoek naar (ander) werk? Dít is de tijd voor het vinden van een nieuwe baan. Iedere tweede vrijdag van de maand kun je andere werkzoekenden ontmoeten en elkaar op weg helpen in de Bibliotheek! De bijeenkomst in december vervalt. Op vrijdag 11 januari zien we je graag in de Bibliotheek in Holten.

 MamaPapacafé Rijssen

voor baby's en dreumesen

Vragen over voorlezen, opvoeden, gezondheid? Wissel je ervaringen uit met andere jonge ouders in het MamaPapacafé. Iedere eerste vrijdag van de maand. Deze keer in verband met de kerstvakantie op 11 januari.

De overheid gaat digitaal; u ook?

Holten

Huurtoeslag aanvragen, werk zoeken, een nieuw adres doorgeven, inzicht krijgen in je AOW; het zijn allemaal zaken die we tegenwoordig online kunnen regelen. Overheden verwijzen burgers steeds vaker naar hun digitale loketten en dat zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Én voordat je het weet is het weer tijd voor de belastingaangifte.

De Nationale Voorleesdagen

De Bibliotheek bruist tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019. Maak je peuter en kleuter lid en lees voor!

Iedereen kan leren internetten

Klik&Tik

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? De Bibliotheek kan je helpen met een cursus! Dit kan ook op i-Pad of tablet.