Resultaten 1 - 5 van 11
Juridisch inloopspreekuur

Vraag op juridisch gebied? Advocaat Inge Koster (Camps Advocatuur Enschede) houdt iedere laatste zaterdag een inloopspreekuur in de Bibliotheek Rijssen. ( Bijna) iedere laatste zaterdag van de maand.

Digicafé

Op maandagochtend in de even weken kun je in de Bibliotheek in Rijssen terecht met vragen op het gebied van laptop, tablet en smartphone. Twee vrijwilligers helpen je op weg in de digitale wereld.

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Iedere eerste zaterdag van de maand kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

Walk&Talk

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Op zoek naar (ander) werk? Dít is de tijd voor het vinden van een nieuwe baan. Iedere tweede vrijdag van de maand kun je andere werkzoekenden ontmoeten ( netwerken) en elkaar op weg helpen in de Bibliotheek! Op vrijdag 8 februari zien we je graag in de Bibliotheek in Holten. We gaan het dan hebben over de sollicitatiebrief. Neem je brief en een vacature tekst mee als je die hebt.

OV -ambassadeurs helpen je graag op weg

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere tweede donderdag van de maand uitleg op het inloopspreekuur.