Mijn Bibliotheek  

Laden...

 

meisje achter pcWil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Rijssen-Holten?
Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

  • Ben je lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Ben je geen lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en wil je toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kun je met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om je nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Hier vindt u het laatste nummer van de nieuwsbrief:

 


Bibliotheek Rijssen
2018/5

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws mei 2018

 
img

Hoera! We krijgen een pup.

Wil je alles weten over het kiezen en opvoeden van een pup? Laat je informeren door Sandra Lakebrink.
img
img

Walk&Talk

Kan vrijwilligerswerk een opstapje zijn naar een betaalde baan? Bezoek Walk&Talk op vrijdag 18 mei.
img
img

Hugo Borst

Hugo Borst vertelt over zijn boeken 'Ma' en 'Ach, moedertje' en geeft zijn mening over de zorg voor ouderen.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Moederdagcadeautip

Op zoek naar een Moederdagcadeau? Ook daar kan de Bibliotheek je mee helpen. Van 30 april t/m 12 mei kun je een jaarabonnement afsluiten met een tientje korting. Voor een Standaardabonnement betaal je dan 33,50 in plaats van 43,50. Laat moeder genieten van alles wat de Bibliotheek te bieden heeft boeken, e-books, cursussen, tijdschriften, speelfilms … (De korting geldt voor iedereen die tussen 30 april en 12 mei lid wordt.)
lees meer >
img

Cursus van de maand

Wil je weten hoe de gedachten, gevoelens en het gedrag van mensen worden beïnvloed door anderen? Je leert het in deze korte online cursus. Helemaal gratis!
lees meer >

Agenda mei 2018

ma 30/4 Inloopvragenuur tablets en computers
woe 2/5 MamaPapacafé Holten
vrij 4/5 MamaPapacafé Rijssen
ma 14/5 Hoera, we krijgen een pup!
do 17/5 Inloopvragenuur Openbaar Vervoer
vrij 18/5 Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden
di 22/5 Hugo Borst
za 26/5 Juridisch inloopspreekuur
img
 
img

Vragen over voorlezen, opvoeden, gezondheid?

Wissel je ervaringen uit met andere jonge ouders in het MamaPapacafé. Iedere eerste vrijdag van de maand zijn jonge ouders met hun kindje extra welkom in de Bibliotheek Rijssen voor een verhaaltje, een kopje koffie, het uitwisselen van ervaringen en informatie van deskundigen. Op de eerste woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek Holten. Deze maand is er aandacht voor kinderfysiotherapie.
lees meer >
.
Bibliotheek Rijssen
www.bibliotheekrijssenholten.nl |
Kerkstraat 4, 7461 LC RIJSSEN
0548-513431
Gegenereerd met Wise. Berichtnr. N1510438