rapportages biebpanel

Betrokkenheid bij de Bibliotheek

voorleesomaHoe staan bibliotheekleden tegenover sponsoring, extra doneren en helpen bij activiteiten en projecten?

Rapportage  Infographic

Ouders met jonge kinderen

jongetjeinboekenkastOnlangs is er onderzoek gedaan naar het bibliotheekgebruik van ouders met jonge kinderen en naar hun wensen.

Rapportage   Infographic

Flitspeiling belastingspreekuur

belastinginloopheelkleinIn maart en april zijn kon men in de Bibliotheek terecht met vragen over het invullen van de belastingaangifte. In de infographic kun je zien wat onze leden hiervan vonden.

Personeel

vrijwilliger in de biebkleinIn onderstaande infographic wordt weergegeven wat het Biebpanel vindt van het bibliotheekpersoneel.

Toekomst van de Bibliotheek

belastinginloopheelkleinOnlangs is aan Biebpanelleden gevraagd wat zij in de toekomst van de Bibliotheek verwachten.

Collectie en informatiefunctie

KnipselDeze zomer is onderzocht wat bibliotheekleden vinden van de collectie en de informatiefunctie van de Bibliotheek.

Activiteiten en samenwerkingspartners

samenwerkingspartners        De afgelopen maanden heeft het Biebpanel zijn mening gegeven over samenwerkingspartners
        van de Bibliotheek en over activiteiten in de Bibliotheek.

Infographic, Rapportage Biebpanel

Maatschappelijke waarde

biebpanelIn het laatste biebpanelonderzoek van 2015 zijn de tevredenheid en de behoeften van de bibliotheekgebruikers onderzocht op het gebied van communicatie vanuit de Bibliotheek. Hieronder vind je de links naar de resultaten.

Infographic, Rapportage Biebpanel