De Bibliotheek zoekt jou!

Wij hebben geregeld vacatures voor vrijwillige medewerkers.

Handig met uw computer, tablet of smartphone? Help andere senioren ook digitaal fit te worden! Wij zoeken computervrijwilligers die ons kunnen helpen met de al bestaande en met nieuw op te starten cursussen onder de vlag van SeniorWeb. Mensen met goede ideeën, creativiteit en natuurlijk verstand van veelgebruikte computerprogramma's zijn bij ons van harte welkom. Belangstelling? Mail naar .

Er is plaats voor vrijwilligers voor het  MamaPapacafé. We hebben zowel in Rijssen als in Holten plaats voor een enthousiaste gastvrouw of gastheer, die de bibliotheekmedewerker kan assisteren.
Je ontvangt onder andere de moeders en kinderen, helpt met de koffie, leest voor en helpt met wat er nog meer gedaan moet worden. Het kost je ongeveer twee uur in de maand.
Vind je het leuk om met kleine kinderen (en hun ouders) om te gaan en ben je beschikbaar op de eerste woensdagochtend van de maand en/of de eerste vrijdagochtend van de maand? Neem dan contact op met Marjan Teesink. Kijk voor meer informatie over het MamaPapacafé op MamaPapacafé Holten of op MamaPapacafé Rijssen

We zijn ook op zoek naar een vrijwilliger voor de VoorleesExpress in Rijssen. Twintig weken lang lees je voor in een gezin waar voorlezen niet vanzelfsprekend is. Zo help je mee met de taalontwikkeling van het kind. Een hele dankbare klus! Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Marga Schaafsma. Meer informatie vind je hier.

 

De Bibliotheek vraagt een VOG voor je aan.

 - vrijwilliger in de biebklein