Informatiepunt Digitale Overheid

Vind meer artikelen over

Vestigingsplaatsen Rijssen, Holten
Lezen, lenen, leren Infopunt Digitale Overheid
Voor welke leeftijd? 18+  (iedereen boven 18)

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig.

Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn.

Kom langs, bel of mail

Vanwege het coronavirus is het verstandig om een afspraak te maken. Geef aan dat je een vraag hebt voor het informatiepunt. Bel 0548-513431 of mail naar . Meteen een vraag stellen kan ook per mail. Stuur je vraag naar . Iedereen is welkom bij het informatiepunt. Of je nou Bibliotheek-lid bent of niet. Ook is de dienstverlening gratis.

Meer weten?