E-books spreekuur

Vestigingsplaatsen: Rijssen
Lezen, lenen, leren: E-books, Service
Voor welke leeftijd?: 12-18 (tieners/jongeren), 18+  (iedereen boven 18), 50+ (senioren)

E-booksvragenuur / hulp bij het downloaden van e-books

Het lezen van e-books is een hele makkelijke vorm van lezen. Maar je moet een paar dingen regelen. Op onlinebibliotheek.nl is veel informatie te vinden, maar als het tocht niet lukt zijn wij er om te helpen.

Vanaf maandag 30 maart kun je, zolang de Bibliotheken gesloten zijn, op de volgende manieren je vragen stellen over e-books en luisterboeken:

Maandag t/m vrijdag 10.00 -12.00 uur , via 0548-513431 of via Facebook (privé-bericht). Buiten deze tijden kun je mailen naar: . We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Voor wie?
Het spreekuur is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het gebruik van onze e-books.

Omschrijving
Op dinsdag- en donderdagmiddag heeft een bibliotheekmedewerker tijd vrij gemaakt om je te kunnen helpen. Het is handig om even een afspraak te maken, tel. 0548-513431. Dit spreekuur vervalt voorlopig.
Neem je laptop en e-reader mee, als je wilt lezen op de e-reader. Vergeet ook je inlogcodes van de Bibliotheek Rijssen-Holten, de Onlinebibliotheek, en Adobe Digital Editions niet, als je die hebt.