Inloopvragenuur logopedie

Vestigingsplaatsen: Rijssen
Lezen, lenen, leren: Activiteiten

Problemen op het gebied van spraak, gehoor en stemgebruik? Hulp is beschikbaar.

Op elke eerste zaterdag van de maand kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. De logopedist kan al bij een leeftijd vanaf twee jaar hulp bieden.

Voor wie?
Voor kinderen én volwassenen met vragen over spraak- en taalontwikkeling.

Omschrijving

• Heb je vragen over spraak- en taalontwikkeling, stem, stotteren, luistergerichtheid, auditieve verwerking, woordenschat, zinsbouw, mondmotoriek en adem- stemproblemen?
  • Heb je als ouder twijfels over de manier waarop de spraak en taal zich bij je  kind ontwikkelt?
  • Praat je kind nog nauwelijks?
  • Is je kind stil in de klas / peuterspeelzaal, praat hij onverstaanbaar of struikelt hij voortdurend over zijn woorden?
  • Begrijpt je kind niet altijd wat je zegt?
  • Raakt je kind gefrustreerd omdat hij niet begrepen wordt?

Met je vragen kun je elke eerste zaterdag van de maand terecht bij het inloopvragenuur logopedie in de Bibliotheek Rijssen. Er is voor dit spreekuur geen verwijsbrief nodig. Het spreekuur wordt verzorgd door logopedist Yasmin Wevers van Spraakzaak Logopediepraktijk.

Wanneer

Inloopspreekuur logopedia is elke eerste zaterdag van de maand van 11.30 – 12.30 uur.

Locatie bijeenkomst

Bibliotheek Rijssen

Gratis voor Bibliotheekleden, gratis voor niet leden

Voor deze bijeenkomst hoeft u zich niet in te schrijven.