Oefenprogramma: Theorie Rijbewijs

Gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor

In de Bibliotheek en thuis kun je gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het programma ‘Theorie-rijbewijs’ van het bedrijf Theorie.nl.  Alle vragen uit het CBR-examen zijn in het programma verwerkt.

Voor wie?
Het ‘Oefenprogramma theorie-rijbewijs’ is voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Leden van de Bibliotheek kunnen ook thuis oefenen als zij inloggen met hun pasje.

Omschrijving
Veel deelnemers aan het CBR-theorie-examen slagen de eerste keer niet voor het examen. Met het ‘Oefenprogramma theorie-rijbewijs’ wil de Bibliotheek je kans op slagen vergroten. Zo leveren we een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling en het zelfstandig deelnemen aan de maatschappij.

Meer informatie
Kom naar de Bibliotheek en geef bij de informatiebalie aan dat je wil oefenen voor het CBR-theorie-examen. Of ga thuis naar www.theorie.nl