Iedereen kan leren internetten; internet voor beginners

Vestigingsplaatsen: Rijssen, Holten
Lezen, lenen, leren: Cursussen
Voor welke leeftijd?: 18+  (iedereen boven 18), 50+ (senioren)

Cursus Klik & Tik | Basis van digitale vaardigheden

Niet iedereen doet moeiteloos mee in onze digitale maatschappij. Daarom is er de lessenserie Klik & Tik. Dit is een laagdrempelige cursus over de computer, internet en allerlei daarmee samenhangende zaken. Je gaat tijdens en na deze cursus met plezier met deze onderwerpen aan de slag!

Voor wie?
- Je wilt computerervaring opdoen.
- Je wilt weten wat er op internet te vinden is.
- Je wilt niet meer alleen via andere mensen daarover horen
- Kortom: je wilt zelf op een leuke manier met de computer aan de slag!

Waar en wanneer?
In de bibliotheek Rijssen en Holten wordt twee keer per jaar de Cursus Klik&Tik gegeven. Aansluitend kun je de cursus 'Digisterker, omgaan met websites van de overheid en DigiD' volgen.

Aanmelden
De cursus wordt regelmatig via onze agenda op de bibliotheekwebsite en berichten in lokale media en op sociale media aangekondigd. Natuurlijk kun je ook je belangstelling in de Bilbiotheek zelf kenbaar maken. Geef naam, telefoonnummer en emailadres door en je wordt benaderd op het moment dat de cursus van start gaat. Je kunt je interesse ook per mail doorgeven. Mail naar