Omgaan met websites van de overheid; Digisterker

Vestigingsplaatsen: Rijssen, Holten
Lezen, lenen, leren: Cursussen
Voor welke leeftijd?: 18+  (iedereen boven 18), 50+ (senioren)

Cursus Digisterker | Versterk je digitale vaardigheden

In de Bibliotheek Rijssen en Holten wordt meerdere keren per jaar de Cursus 'Digisterker, omgaan met websites van de overheid en DigiD' gegeven.
Voor cursusdata en mogelijkheden zie de agenda.

Voor wie?
- Je wilt zelf een DigiD aanmaken en leren gebruiken voor overheidszaken en zorgverzekering
- Je wilt zelf toeslagen aanvragen en berichten van Mijn Overheid lezen
- Je wilt je weg vinden op de website van de gemeente Rijssen-Holten
- Je wilt weten hoe je een Openbaar Vervoer chipkaart aanvraagt

Omschrijving
De cursus bestaat uit vier lessen. De overheid gaat steeds meer digitaal regelen en dat geldt ook voor bedrijven, de belasting, de zorgverzekering en het UWV.
In deze cursus is er veel aandacht voor DigiD. Wat is het en wat kun je er mee?

Aanmelden of vragen?
Deze cursus wordt regelmatig via onze agenda op de bibliotheekwebsite en berichten in lokale media aangekondigd. Natuurlijk kun je ook je belangstelling in de Bilbiotheek zelf kenbaar maken. Geef naam, telefoonnummer en emailadres door en je wordt benaderd op het moment dat de cursus van start gaat. Neem contact met ons op.