×

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

 

meisje achter pcWil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Rijssen-Holten?
Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

  • Ben je lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Ben je geen lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en wil je toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kun je met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om je nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Hier vind je het laatste nummer van de nieuwsbrief:

 

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Bibliotheek Rijssen
2018/2

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws februari 2019

 
img

MamaPapacafé

Zing met je dreumes: Muziek op schoot.
img
img

Plakbandpensioen

Eerder stoppen met werken ook zonder goed pensioen? Gerhard Hormann vertelt hoe.
img
img

Voorleesdagen

Maak je kleintje gratis lid en ontvang een leuk cadeautje.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Walk&Talk: dé koffieochtend voor werkzoekenden

Op zoek naar (ander) werk? Dít is de tijd voor het vinden van een nieuwe baan. Iedere tweede vrijdag van de maand kun je andere werkzoekenden ontmoeten ( netwerken) en elkaar op weg helpen in de Bibliotheek! Op vrijdag 8 februari zien we je graag in de Bibliotheek in Holten. We gaan het dan hebben over de sollicitatiebrief.
lees meer >
img

Geleende boeken verlengen voor iemand anders

Via de website is het heel eenvoudig om de geleende materialen te verlengen. Je logt in op Mijn bibliotheek en met één druk op de knop verschuift de inleverdatum drie of vier weken op.
lees meer >

Agenda februari

di 29/1 Voorleesfeest Holten
do 31/1 Voorleesfeest Rijssen
vrij 1/2 MamaPapacafé Rijssen
za 2/2 Inloopvragenuur logopedie
ma 4/2 Digicafé
ma 4/2 Plakbandpensioen
di 5/2 Start Leesclub anderstaligen
woe 6/2 MamaPapacafé Holten
vrij 8/2 Inloopochtend voor werkzoekenden
do 14/2 Inloopvragenuur Openbaar Vervoer
img
 
img

Graaf in het verleden

In Delpher vind je miljoenen gedigitaliseerde teksten uit Nederlandse kranten, boeken, tijdschriften en radiobulletins die je allemaal woord voor woord kunt doorzoeken. De teksten komen uit de collecties van diverse wetenschappelijke instellingen, bibliotheken en erfgoedinstellingen. Momenteel vind je hier ruim 320.000 boeken, ruim 1,3 miljoen kranten, 1,5 miljoen tijdschriftpagina’s en 1,5 miljoen radiobulletins. Dat aanbod zal de komende jaren blijven groeien omdat er steeds meer gedigitaliseerd wordt. Een geweldige website om rond te struinen.
lees meer >
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.