meisje achter pcWil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Rijssen-Holten?
Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

  • Ben je lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Ben je geen lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en wil je toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kun je met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om je nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Hier vind je het laatste nummer van de nieuwsbrief:

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek
Bibliotheek Rijssen
2019/4

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws april 2019

 
img

Peuters en apps

Hoe laat je je peuter verantwoord omgaan met de tablet?
img
img

WO2 café

Heeft u een oorlogsverhaal te vertellen? 5 april is dé gelegenheid.
img
img

Echtscheiding

Wat moet je regelen bij echtscheiding?
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Wil jij je zekerder voelen achter de computer?

Doe dan mee met één van onze cursussen. Op woensdag 24 april beginnen we in Rijssen met een cursus Internet voor beginners van twaalf lessen. Op donderdag 18 april start een cursus omgaan met websites van de overheid en DigiD van vier lessen.
In de cursussen besteden we zoveel mogelijk aandacht aan dingen die jij wilt leren en waar jij je onzeker over voelt.
lees meer >
img

Juridisch inloopvragenuur

Zaterdag 30 maart kun je met je vragen op juridisch gebied terecht in de Rijssense bibliotheek. Advocaat Inge Koster (Camps Advocatuur Enschede) beantwoordt iedere laatste zaterdag van de maand vragen over onder andere arbeidsrecht, consumentenrecht, familierecht en letselschade.
lees meer >

Agenda april

30/3 Juridisch inloopvragenuur
1/4 Digicafé
3/4 MamaPapacafé Holten
5/4 MamaPapacafé Rijssen 5/4 WO2 café
6/4 Inloopvragenuur logopedie
8/4 Informatieavond echtscheiding en kinderen
11/4 Inloopvragenuur Openbaar Vervoer
12/4 Netwerkbijeenkomst werkzoekenden
18/4 Start cursus digitale overheid
24/4 Start internet voor beginners Rijssen
img
 
img

Digitaal materiaal ook voor thuisgebruik

Wist je dat je als bibliotheeklid ook thuis gebruik kunt maken van allerlei digitale informatiebronnen en materialen? Ga naar onze website, klik op Ontdek de Bieb, filter op Thuisgebruik en lees bijvoorbeeld het Financieel Dagblad, lees een Bereslim-prentenboek met je kind of oefen voor het Theorie-examen Rijbewijs.
img

Geef een prentenboek cadeau voor € 2

Vanaf 5 april is het prentenboek 'Kikker is kikker' te koop in de boekhandel voor maar €2,00 . Dit is in het kader van 'Geef een prentenboek cadeau', een actie om ieder kind tussen boeken op te laten groeien.
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.