meisje achter pcWil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Rijssen-Holten?
Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

  • Ben je lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Ben je geen lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en wil je toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kun je met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om je nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Hier vind je het laatste nummer van de nieuwsbrief:

 
Nieuws van de Bibliotheek Rijssen-Holten
Bibliotheek Rijssen
2019/7,8

Nieuws van de Bibliotheek Rijssen-Holten

Nieuws juli/augustus 2019

 
img

VakantieBieb

50 gratis e-books voor leden en niet-leden!
img
img

Luister een boek

Ook handig op reis: Luisterboeken
img
img

Biebboek houden?

Dat kan ook! Koop een afgeschreven boek.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Hoe kan je een autootje laten rijden zonder brandstof?

Het antwoord op deze vraag ontdek je tijdens de workshop van Tetem voor kinderen van 6-9 jaar op donderdag 18 juli. Lees meer en meld je aan.
lees meer >
img

Experimenteer met zonne-energie

Daag jezelf uit door te experimenteren met zonne-energie! Workshop voor jongeren van 10-12 jaar op donderdag 18 juli.
lees meer >
img

Bijna iedere dag open - ook in de bouwvak

Dank zij het goede puzzelwerk van onze roostermaakster kunnen we in de bouwvak lekker veel open zijn.
Kijk hier voor de Rijssense openingstijden, en hier voor die van Holten.
img

Mogelijk tropenrooster bij extreme warmte

Bij extreme temperaturen kan de Bibliotheek Rijssen de openingstijden aanpassen. We melden via de website, Facebook en Twitter dat we het tropenrooster in werking laten gaan, op de ochtend zelf en zo mogelijk ook al de voorafgaande dag. Op de betreffende dag informeren we bezoekers van de Bibliotheek door middel van een affiche.
lees meer >
img

Voeger en nu

Zomeractiviteit voor senioren in samenwerking met ViaVie Welzijn. Een oud-onderwijzer vertelt met dia's over het onderwijs vroeger en nu.
lees meer >
img

E-books lenen

Met je bibliotheekabonnement kun je naast papieren boeken ook e-books lenen. Dat scheelt een hoop bagage tijdens je vakantie. Via de online Bibliotheek heb je toegang tot ruim 22.000 e-books. Lees hoe het in zijn werk gaat.
lees meer >
img

En wat na de vakantie?

In de tweede week van september beginnen we weer met de computercursussen internet voor beginners en omgaan met websites van de overheid. Op donderdag 19 september laat filosoof Lammert Kamphuis zien wat je in het dagelijks leven kunt hebben aan filosofie. Natuurlijk starten in september ook de verschillende inloopuren weer. Bijvoorbeeld: MamaPapacafé, Digicafé, Juridisch inloopspreekuur en Vragenuur logopedie. Kijk voor meer informatie in de agenda op onze website.
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.