Online activiteiten werk en inkomen

Gepubliceerd op: 25 augustus 2022 12:10

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Daarvoor worden dit voorjaar 16 gratis online trainingen gegeven. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

Online activiteiten
Het aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen maart en juni. Alle activiteiten zijn online, zodat iedereen vanuit huis kan deelnemen.

Activiteiten in maart
De activiteiten in maart staan in het teken van werkgeluk, ontdekken wat je wilt en waar je talenten liggen, en hoe je die onder woorden brengt tijdens sollicitatiegesprekken. In de workshop ‘Creëer je eigen werkgeluk’ op dinsdag 14 maart onderzoek je wat werkgeluk voor je betekent en hoe je de regie over jouw loopbaan kunt nemen om meer werkgeluk te creëren. Tijdens de Walk &Talk op donderdag 16 maart leer je beter reageren op vacatures en in de JobOn training op 21 maart leer je beter verwoorden wie je bent en wat jouw talenten zijn.

De activiteiten worden gepubliceerd in de agenda op de website van de Bibliotheek.