Gesloten t/m 9 februari

De Bibliotheek is gesloten t/m 9 februari

Vanwege de coronamaatregelen is de Bibliotheek gesloten t/m 9 februari. Er zijn ook geen activiteiten.

- De boeken die je nu in huis hebt worden automatisch tot 3 maart verlengd, zodat je geen boete krijgt.

- Reserveren van boeken is mogelijk (maximaal vijf). Er zijn een aantal dagen waarop je je reservering op kunt halen. Je kunt dan ook boeken
   inleveren.

Openingstijden voor het ophalen van je gereserveerde boeken:

- Gereserveerde boeken ophalen in Rijssen kan op de woensdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.
    Vanaf 23 januari ook op zaterdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

- Gereserveerde boeken ophalen in Holten kan op de woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en                 12.00 uur en op zaterdag van 9.00-12.00 uur en niet meer op vrijdag. (Vrijdag
          22 januari dus niet).

Er mogen maximaal vijf mensen te gelijk in de Bibliotheek zijn. Houd goed afstand en denk aan ieders veiligheid!

Natuurlijk kun je iedere dag en op ieder tijdstip terecht in de online Bibliotheek voor e-books en luisterboeken. Hier vind je andere tips om er toch een paar mooie weken van te maken.

liggend jongetje

De Bibliotheek is vanwege de coronamaatregelen in ieder geval t/m 9 februari gesloten. Er zijn geen fysieke activiteiten. Denk ook eens aan onze e-books en luisterboeken of maak gebruik van de afhaalservice.Houd onze berichtgeving goed in de gaten.