Afhaalservice

PlaceholderReserveren is mogelijk!

- Je kunt je reserveringen ophalen in de Bibliotheek Rijssen op woensdag van 9.00 uur -16.00 uur. Vanaf
   23 januari ook op zaterdag van 9.00-12.00 uur.

- In Holten kun je je reserveringen ophalen op de woensdag en vrijdag van 9.00 uur-12.00 uur. Vanaf 23
  januari op zaterdag van 9.00-12.00 uur en niet meer op vrijdag.

Je kunt reserveren via 'Mijn Bibliotheek' en 'Zoek in de collectie'.
In deze periode kun je maximaal vijf boeken per keer reserveren.

Als je je reserveringen komt ophalen kun je je gelezen boeken inleveren. Voor het inleveren en lenen van de boeken kun je gebruikmaken van de zelfbedieningsbalies.Er mogen niet meer dan vijf mensen tegelijk in de Bibliotheek zijn. Houd afstand en denk aan ieders veiligheid!

Met vragen en problemen kun je mailen naar   .

De Bibliotheek is vanwege de coronamaatregelen in ieder geval t/m 9 februari gesloten. Er zijn geen fysieke activiteiten. Denk ook eens aan onze e-books en luisterboeken of maak gebruik van de afhaalservice.Houd onze berichtgeving goed in de gaten.