Coronavirus- Bibliotheek Rijssen-Holten (beperkt) open vanaf 18 mei

De Bibliotheken Rijssen en Holten gaan weer open op maandag 18 mei. In Rijssen van ma t/m vrij van 11.00 uur tot 17.30 uur.
In Holten van 13.00 - 17.00 uur. De Bibliotheek Rijssen is op zaterdag open van 11.00 uur -16.00 uur. Holten van 11.00 -15.00 uur.

Op dit moment treffen we de nodige maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk van de Bibliotheek gebruik te laten maken. Lees hier meer over de maatregelen.

Tot 18 mei blijven de hieronder vermelde zaken gelden:

Hieronder vind je een aantal veel voorkomende zaken en tips op een rij.

• Je kunt ’s morgens tussen 10 en 12 uur telefonisch je algemene vragen stellen.
  • Je kunt geen boeken inleveren. Alle boeken zijn verlengd tot 31 mei. Als het nodig is verlengen wij de uitleentermijn opnieuw. Je hoeft hier niets voor te doen. Je krijgt geen boetes.
  • De Bibliotheek is online natuurlijk wél open. Er zijn e-books en luisterboeken voor iedereen!
  • Ouders: ook voor je kind is er veel te vinden op de online bibliotheek.
  • Leuke sites vind je via ‘Ontdek de bieb’ selecteer op ‘thuisgebruik digitale bestanden’.
  • Wil je gebruikmaken van onze online diensten? Schrijf je dan nu in! We maken de pasjes klaar en sturen je de gegevens met een tijdelijk wachtwoord per e-mail, zodat je meteen gebruik kan maken van je lidmaatschap.
  • Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Reserveren
Je kunt nu boeken reserveren uit onze eigen collectie, dus uit de Bibliotheek Rijssen of Holten. Je kunt maximaal 3 boeken reserveren. Als je niet kunt reserveren omdat je al te veel materialen hebt gereserveerd, kun je ons een e-mail sturen met je wensen,  .

De reserveringen kunnen opgehaald worden op woensdag. Je krijgt bericht op welke tijd je jouw reserveringen af kunt halen.

We zijn weer (beperkt) open. Lees de veiligheidsregels. Alle activiteiten vervallen. Denk ook eens aan e-books en luisterboeken.