Nieuwsbrief

 meisje achter pcWil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Rijssen-Holten?
Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

  • Ben je lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Ben je geen lid van de Bibliotheek Rijssen-Holten en wil je toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kun je met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om je nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Hier vind je het laatste nummer van de nieuwsbrief:

 

Vanaf 18 mei (beperkt) open

Bibliotheek Rijssen

Vanaf 18 mei (beperkt) open

Tips van de Bibliotheek

 
img

Goed nieuws! Op 18 maart gaan we weer open

De coronamaatregelen worden versoepeld. Wij zijn blij dat we vanaf maandag 18 mei weer (beperkt) open kunnen. Op dit moment treffen wij maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk gebruik te laten maken van de Bibliotheek. Volgende week kunnen we daar meer over zeggen.
lees meer >
img

Uitstapje naar Bilbao

Bezoek het wereldberoemde Guggenheimmuseum in het Spaanse Bilbao. Virtueel natuurlijk! Geniet van de architectuur van het museum en van de tentoonstellingen van moderne kunst.
lees meer >
img

Kinderboekenschrijver Hans Kuyper leest voor

Hans Kuyper leest op zijn Youtube-kanaal voor uit verschillende van zijn kinderboeken. En dat doet hij heel leuk. Zelf even geen zin om voor te lezen? Hans neemt deze taak graag van je over.
lees meer >
img

Technisch spelen met Make-It@home

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen hun technische vaardigheden vergroten met de pakketten van Tetem en de Twentse Maakplaatsen. Ze kunnen een robot-hand maken en bewegen, een elektronische wenskaart maken met een speciale elektronische boodschap of een kunstige robot. Bestel een Make-it@home kit en ga er mee aan de slag.
lees meer >
img

Leer online zaken te regelen met je zorgverzekering

Wil jij een verhuizing doorgeven aan je zorgverzekering of wil je weten hoeveel eigen risico je nog hebt staan? Dan is het snel en gemakkelijk om dit online te bekijken of te regelen. Met Digisterker door doen kun je nu ook thuis oefenen met de website van je zorgverzekeraar.
lees meer >
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.

We zijn weer (beperkt) open. Lees de veiligheidsregels. Alle activiteiten vervallen. Denk ook eens aan e-books en luisterboeken.