Bibliotheekvrijwilliger in Kulturhus Holten

Altijd al in de bibliotheek willen werken? Ben je een echte leesfanaat? Ben je een gastvrouw/heer?

vrijwilliger in de biebklein

Dan zoeken we jou! De bibliotheek Holten zoekt voor de avonden vrijwillige medewerkers.

Je werkt minimaal 1 avond in de week van 18.00-20.00 uur. In eerste instantie zoeken we mensen voor de maandagavond, donderdagavond en/of vrijdagavond. In een later stadium hopen we ook de dinsdagavond en de woensdagavond geopend te kunnen zijn.

Je krijgt de volgende taken:
* klanten van de Bibliotheek informeren over bemande openingstijden
* klanten van de Bibliotheek assisteren met het invullen van het vragenformulier
* vragen van klanten noteren en klaarleggen voor de bibliotheekmedewerker
* materialen opruimen
* bibliotheek afsluiten om 20.00

Wat verwachten we verder van jou?

* Je bent betrouwbaar
* Je kunt zelfstandig werken
* Je vindt het leuk om met mensen om te gaan
* Je bent een vaste avond per week beschikbaar
* Je bent 18 jaar of ouder

Wat krijg je van ons?
* leuke werkomgeving
* een leuke attentieregeling bij verjaardag en kerst
* een gratis abonnement voor de Bibliotheek
* een vrijwilligersovereenkomst

Wil je meer informatie? Vraag dan naar Tiny Bekkernens van de bibliotheek Holten: 0548-366414 of mail naar .

Voor aanmelding kun je mailen naar: ( tevens werkzaam in Rijssen-Holten)

Wij zijn ook op zoek naar een medewerker Boek-aan-Huis en een begeleider internet voor beginners in Holten. Klik hier voor meer informatie.

We zijn weer (beperkt) open. Lees de veiligheidsregels. Alle activiteiten vervallen. Denk ook eens aan e-books en luisterboeken.