Ben jij betrokken bij de Bibliotheek?

biebpanelHet online klantenpanel van de Bibliotheek Rijssen-Holten is dé kans om mee te denken over  bijvoorbeeld de bewegwijzering in de bibliotheek, kastindeling, voorleesochtenden, ebooks in de collectie, een leescafé en over heel veel andere zaken.

Jouw mening telt! Laat ons viermaal per jaar door middel van een online vragenlijst weten wat je goed vindt of juist anders wilt en wij gebruiken de uitkomsten om onze dienstverlening te verbeteren. Vier keer per jaar een vragenlijst invullen... Het kost je per keer zo’n tien minuten en wij waarderen het zeer. 

De vragenlijsten gaan over diverse onderwerpen, zoals de collectie of onze programmering. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website. Meedoen of meer informatie? Ga naar biebpanel.nl

Wie zoeken we?

Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Ben je ouder dan 16 jaar en maak je gebruik van de bibliotheek? Meld je dan aan! We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe deelnemer van ons klantenpanel.

We zijn weer (beperkt) open. Lees de veiligheidsregels. Alle activiteiten vervallen. Denk ook eens aan e-books en luisterboeken.