In de Bibliotheek Rijssen-Holten kun je betalen ' zonder geld' . Je kunt betalen met pin of iDEAL. Dat is veiliger en gemakkelijker.

cashlessOpenstaande kosten betalen
Heb je kosten openstaan, bijvoorbeeld telaatgeld of lidmaatschapskosten, dan kun je die met pin of een tegoed betalen in de Bibliotheek. Betalen kan ook vanuit huis met iDeal, na inloggen in Mijn Bibliotheek

iDEAL
Via Mijn Bibliotheek kun je openstaande bedragen vanaf € 2,50 met iDEAL betalen. Log in met je pasnummer en toegangscode en klik op 'Nog te betalen'. Kies vervolgens voor 'Klik hier om nu via iDEAL te betalen'. Selecteer je bank en volg de stappen op het scherm.

Een tegoed nemen
Met een tegoed op je bibliotheekpas hoef je niet meer voor ieder klein bedrag af te rekenen. Je zet een tegoed op je pas in de Bibliotheek bij een betaalautomaat of online via iDEAL, na inloggen in Mijn Bibliotheek.

Lidmaatschapskosten
Ieder jaar of ieder kwartaal worden de kosten voor het lidmaatschap automatisch van je rekening afgeschreven. Bij inschrijving kun je een online machtiging afgeven. Bij inschrijving als lid betaal je de eerste keer met iDEAL. Maak je nu nog geen gebruik van automatische incasso, maar ontvang je een acceptgiro? Dan kun je dit aanpassen bij 'mijn bibliotheek'.

Telaatgeld
Als je je geleende materialen te laat inlevert, betaal je € 0,15 per stuk per dag dat de Bibliotheek geopend is.

Voor anderen betalen
Wil je het telaatgeld voor bijvoorbeeld je kinderen betalen? Of wil je dat iemand voor jou kan betalen? Dat kunnen we regelen! In Mijn Bibliotheek (na inloggen) kun je 'relaties' aanleggen om voor anderen te kunnen betalen of verlengen. Lees hier de instructies

Internetten of printen als je geen lid bent
Als je geen lid bent kun je een uur lang gratis internetten met een pasje dat je leent bij het personeel. Als je langer wilt internetten kun je een internetbon kopen bij de betaalautomaat met PIN. Een resterend saldo blijft geldig. Losse prints kun je alleen met PIN afrekenen aan de betaalautomaat. Noteer dan de printcode die verschijnt op je computerscherm.

Koffie en kopiëren
Als je gebruik wil maken van het kopieerapparaat of een kopje koffie wilt kopen, heb je nog wel muntgeld nodig.