Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Inloopvragenuur logopedie

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Iedere eerste zaterdag van de maand. Voor kinderen én volwassenen.

Heb je vragen over spraak- en taalontwikkeling, stem, stotteren, luistergerichtheid, auditieve verwerking, woordenschat, zinsbouw, mondmotoriek en adem- stemproblemen? Heb je als ouder twijfels over de manier waarop de spraak en taal zich bij je  kind ontwikkelt? Praat je kind nog nauwelijks? Is je kind stil in de klas / peuterspeelzaal, praat hij onverstaanbaar of struikelt hij voortdurend over zijn woorden? Begrijpt je kind niet altijd wat je zegt? Raakt je kind gefrustreerd omdat hij niet begrepen wordt? De logopedist kan al bij een leeftijd vanaf twee jaar hulp bieden. Of ervaar je zelf logopedische problemen? Niemand is te oud voor logopedie!

Met je vragen kun je elke eerste zaterdag van de maand – gratis en vrijblijvend -  terecht bij het inloopvragenuur logopedie in de Bibliotheek Rijssen. Een afspraak maken is niet nodig. Er is voor dit inloopspreekuur geen verwijsbrief nodig.

Het spreekuur wordt verzorgd door logopedist Yasmin Wevers van Spraakzaak Logopediepraktijk.

www.spraakzaak-rijssen.nl

Datum zaterdag 5 september 2020
Tijd 11:30 tot 12:30 uur
Waar Bibliotheek Rijssen
Voor wie Voor alle leeftijden
Soort activiteit Evenement
Prijs Gratis