Nederland Leest

Het thema van deze leescampagne is dit jaar Kleine geschiedenis, grote verhalen. Het prachtige boek dat je cadeau krijgt van de Bibliotheek past hier fantastisch bij!

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek, dat lezers cadeau krijgen van de bibliotheek, hét centrum voor ontmoeting en gesprek. Het thema van Nederland Leest voor 2020 sluit daar perfect bij aan: Kleine geschiedenis, grote verhalen. Misschien vind je het interessant om in je eigen familiegeschiedenis te duiken of in die van je stad.

Inspiratie haal je uit Het zwijgen van Maria Zachea, van Judith Koelemeijer, het boek dat je gratis kunt afhalen in de Bibliotheek. Niet eerder dan 1 november en zolang de voorraad strekt! Lijkt het je leuk om met anderen online over dit boek te praten? Stuur dan een mailtje naar . Als er genoeg liefhebbers zijn prikken we een datum eind november of begin december.

Meer weten? Kijk op www.nederlandleest.nl .

Datum zondag 1 november 2020
Einddatum maandag 14 december 2020
Voor wie Volwassenen (18+)
Prijs Gratis