Workshop e-books

Inmiddels kun je zo'n 30.000 e-books lezen via de Bibliotheek op je smartphone, tablet of e-reader. En vergeet de luisterboeken in de nieuwe app niet. Wil je weten hoe het allemaal werkt? Geef je dan op voor deze workshop.

De Bibliotheek beschikt over alle soorten e-books: literaire romans, thrillers, kinderboeken, non-fictie, reisboeken .... Je kunt e-books lezen op een tablet, smartphone, laptop of e-reader.

Op 21 september leggen bibliotheekmedewerkers uit hoe je een account aanmaakt, hoe je de app gebruikt en hoe je een e-book downloadt op je e-reader.
Na de centrale uitleg helpen zij je persoonlijk. Het is dan wel nodig dat je je bibliotheekpas, je bibliotheekwachtwoord en je e-reader of tablet/smartpone meeneemt. Als je wilt lezen op je e-reader moet je ook je laptop meenemen. Zorg ook dat je je bij je mail kunt.

Meedoen is gratis.

Met deze workshop sluiten we als SeniorWeb leslocatie aan bij de Themamaand 'Online gemak en vermaak'.

Datum maandag 21 september 2020
Tijd 19:30 tot 21:30 uur
Capaciteit 6
Beschikbaar 0