Iedereen kan leren internetten

Klik en Tik, Holten
Iedereen kan leren internetten

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? De Bibliotheek kan je helpen met een cursus. De cursus kan ook gevolgd worden met een i-Pad of een tablet.

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Klik & Tik. Het internet op helpt je de weg te vinden op het internet. Je leert hoe je er zoekt en hoe je websites bekijkt. Hoe schrijf je een e-mail en hoe kun je bestanden ‘downloaden’?  Het komt allemaal aan bod. Bovendien oefen je alles direct op een speciale website van een nepdierentuin.

Je gaat met hulp van een bibliotheekmedewerker op 12 donderdagochtenden aan de slag, zowel zelfstandig als klassikaal. Bij de cursus hoort  een werkboek.

Wat ook leuk is: je ontmoet nieuwe mensen en het is heel gezellig.

Het is ook mogelijk om de cursus op een tablet te doen. Je hebt dan een los toetsenbordje nodig.

Je kunt jezelf of iemand anders aanmelden via de 'reserveerknop' of bij de balie in de Bibliotheek. Voor de hele cursus betaal je € 45 in verband met kosten voor het werkboek en koffie. Geef het aan als je de cursus op een i-Pad of tablet wilt doen. Dit kan in het veld 'opmerkingen'.

Kun je al goed overweg met het internet? Dan is de cursus Digisterker misschien iets voor jou.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring