Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Iedereen kan leren internetten

Klik en Tik, Holten
Iedereen kan leren internetten

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? De Bibliotheek kan je helpen met een cursus. Deze cursus is vol. Je kunt je nog inschrijven, maar je komt dan op een wachtlijst.

Je leert je reis plannen, online video kijken, verkopen op Marktplaats, zoeken en surfen, internetbankieren, hoe Mijn overheid werkt en over cookies en bingewatchen. Je gaat met hulp van een bibliotheekmedewerker op 12 woensdagochtenden aan de slag, zowel zelfstandig als klassikaal. Bij de cursus hoort  een werkboek. 

Het is ook mogelijk om de cursus op je eigen laptop te volgen.

Je kunt jezelf of iemand anders aanmelden via de 'reserveerknop' of bij de balie in de Bibliotheek Rijssen. Voor de hele cursus betaal je € 45 , in verband met kosten voor het werkboek en koffie. Je krijgt telefonisch bericht of de cursus doorgaat en of er plaats voor je is. Aanmelden uiterlijk 22 januari.

Kun je al goed overweg met het internet? Dan is de cursus Digisterker misschien iets voor jou. Wij werken samen met SeniorWeb.

Reserveren
Ik ga akkoord met de privacyverklaring