OV -ambassadeurs helpen je graag op weg

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere tweede donderdag van de maand uitleg op het inloopspreekuur.

OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein. Dit zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Meer informatie
De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten.

Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen.

Kijk op www.ervaarhetov.nl. voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.

Voor vragen kunt u bellen met 038-4540130, of een e-mail sturen naar: .

De data zijn:

Vanaf januari 2020 wordt het vragenuur gehouden in de Bibliotheek Holten

09-01-2020
13-02-2020
12-03-2020
09-04-2020
14-05-2020
11-06-2020

Kijk ook op: www.ervaarhetov.nl .