Iedereen kan leren internetten

Klik&Tik
Iedereen kan leren internetten

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? De Bibliotheek kan je helpen met een cursus!

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Klik & Tik. Het internet op helpt je de weg te vinden op het internet. Je leert hoe je er zoekt en hoe je websites bekijkt. Hoe schrijf je een e-mail en hoe kun je bestanden ‘downloaden’?  Het komt allemaal aan bod. Bovendien oefen je alles direct op een speciale website van een nepdierentuin.

Je gaat met hulp van een bibliotheekmedewerker op 12 woensdagochtenden aan de slag, zowel zelfstandig als klassikaal. Bij de cursus hoort  een werkboek.

Het is ook mogelijk om de cursus op je eigen laptop te volgen.

Je kunt jezelf of iemand anders aanmelden via de 'reserveerknop' of bij de balie in de Bibliotheek Rijssen. Voor de hele cursus betaal je € 45 , in verband met kosten voor het werkboek en koffie. Je krijgt telefonisch bericht of de cursus doorgaat en of er plaats voor je is.

Kun je al goed overweg met het internet? Dan is de cursus Digisterker misschien iets voor jou. Wij werken samen met SeniorWeb.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring