KidsLab: Kunstige robot (8-15 jaar)

Maak een eigen kunstige robot. Dit is een klein bibberbotje bestaande uit onder andere een motortje, een batterij en kroonstenen. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier de robot vervolgens met ogen en kleuren. Waar bibbert je robot naar toe?

Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 14 april) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 14 april van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Via de aanmeldknop hieronder kun je bij de Bibliotheek een gratis pakketje met benodigdheden aanvragen.

Datum woensdag 14 april 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur