Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek Rijssen-Holten bruist van activiteit tijdens De Nationale Voorleesdagen 2020. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren.

De Bibliotheek Rijssen-Holten organiseert daarom in beide vestigingen een spetterend voorleesfeest. Peuters en kleuters die lid worden van de Bibliotheek ontvangen tijdens de Nationale Voorleesdagen een vingerpoppetje van Moppereend. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden.

Het prentenboek Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horácek (prentenboek van het jaar) staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Kijk voor meer informatie over het prentenboek van van het jaar en over de Nationale Voorleesdagen op www.nationalevoorleesdagen.nl .