Maak kennis met Windows 10

Vanaf begin volgend jaar wordt Windows 7 niet meer ge-updatet. Het is dus verstandig om over te stappen naar Windows 10. Johan Hek van SeniorWeb legt in drie bijeenkomsten uit hoe Windows 10 werkt.

Als je eerder werkte met Windows 8.1, 8 of 7 zul je merken dat er nog veel hetzelfde is gebleven in Windows 10, maar dat bijvoorbeeld de vormgeving van programma's iets gewijzigd is en je knoppen soms op een andere plaats in het venster terugvindt. Het is even wennen maar deze cursus helpt je op weg.

De cursus bestaat uit drie lessen en we maken gebruik van het boek Snel kennismaken met Windows 10 van Visual Steps.

Neem je eigen laptop mee!

Leden van de Bibliotheek en van SeniorWeb betalen € 15, niet-leden € 22,50 voor de lessen. De Bibliotheek bestelt het boek voor alle deelnemers en het kost € 13,99.

Meld je aan voor donderdag 14 november. Er is  plaats voor maximaal 6 deelnemers, als er minder dan 3 aanmeldingen zijn gaat de cursus helaas niet door. Je kunt ook meedoen als je nog geen senior bent.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring