Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Walk&Talk

Dé koffiepauze voor werkzoekenden
Walk&Talk

Op zoek naar (ander) werk? Dít is de tijd voor het vinden van een nieuwe baan. Iedere tweede vrijdag van de maand kun je andere werkzoekenden ontmoeten ( netwerken) en elkaar op weg helpen in de Bibliotheek! Op vrijdag 8 februari zien we je graag in de Bibliotheek in Holten. We gaan het dan hebben over de sollicitatiebrief. Neem je brief en een vacature tekst mee als je die hebt.

De tijden veranderen en dus ook de manier waarop werkgevers mensen zoeken. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de nieuwe manieren van solliciteren.

Walk&Talk begint met een korte inleiding van een deskundige. Hij of zij vertelt over zaken die met het zoeken naar vacatures en solliciteren te maken hebben. Het kan gaan over: hoe zoekt een bedrijf nieuwe werknemers, hoe maak je een goed cv en hoe presenteer je je op sociale media.

Iedereen is welkom, ook werkenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Je hoeft je niet aan te melden (maar het mag wel, via het formulier hieronder) én het is gratis.

Voor uitkeringsinstanties geldt deelname aan Walk&Talk als een netwerkbijeenkomst.

Wij organiseren Walk&Talk in samenwerking met het Participatiepact.

Ben jij een deskundige op het gebied van solliciteren en wil je een inhoudelijke bijdrage leveren? Neem dan contact op met .

Reserveren
Ik ga akkoord met de privacyverklaring