Inloop belastingvragen

dinsdag 13 maart - dinsdag 24 april
Bibliotheek Rijssen
Inloop belastingvragen

Belastingaangifte doen blijft lastig. Vragen? Kom naar één van de inloopvragenuren.

In maart en april zijn er in de Bibliotheek Rijssen in totaal vier inloopvragenuren op het gebied van belastingaangifte. Een vrijwilliger, die als relatiebeheerder bij een accountantskantoor veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van belastingaangifte voor particulieren, beantwoordt uw vragen en helpt u op weg.

De vragenuren zijn op vrijdagochtend 16 maart en 20 april van 11.00-12.30 uur en op dinsdagavond 13 maart en 24 april van 18.30-20.00 uur.

Ook in de Bibliotheek in Holten kunt u vragen stellen over belastingaangifte. De vragenuren zijn daar op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur op de volgende data:  22/3 en 19/4.

De vrijwilliger vult geen belastingformulieren in. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw aangifte. De vrijwilliger en de Bibliotheek zijn niet aansprakelijk.