Mijn Bibliotheek

Laden...

Inloop belastingvragen

Belastingaangifte doen blijft lastig. Vragen? Kom naar één van de inloopvragenuren.

In maart en april zijn er in de Bibliotheek Holten in totaal twee inloopvragenuren op het gebied van belastingaangifte. Een vrijwilliger, die ook werkzaam is als vrijwilliger bij Humanitas Thuisadministratie, beantwoordt uw vragen en helpt u op weg.

De vragenuren zijn op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur op 22 maart en 19 april.

Ook in de Bibliotheek Rijssen kunt u vragen stellen over belastingaangifte. De vragenuren zijn daar op vrijdagochtend 16 maart en 20 april van 11.00-12.30 uur en op dinsdagavond 13 maart en 24 april van 18.30-20.00 uur.

De vrijwilliger vult geen belastingformulieren in. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw aangifte. De vrijwilliger en de Bibliotheek zijn niet aansprakelijk.