Mijn Bibliotheek

Laden...

Senia Zomerleesclub

Niet op vakantie van de zomer, maar wel gek op lezen? Doe mee met de Zomerleesclub van Senia.

De komende zomer kun je in Rijssen-Holten meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement, en werkt daarbij samen met de Bibliotheek Rijssen-Holten.

Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa. Als zich uit Rijssen-Holten minstens vier mensen hebben aangemeld, worden zij met elkaar in contact gebracht, en kan de afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt worden. De leesclub kan in overleg van ruimte in de bibliotheek gebruik maken.

De kosten die Senia in rekening brengt bedragen € 16,00 per persoon.

Als je interesse hebt, kun je je aanmelden via het formulier hieronder. Wij geven het door aan Senia. Senia brengt belangstellenden met elkaar in contact zodra er vier of meer aanmeldingen zijn. Voor meer informatie zie ook www.senia.nl

Ik ga akkoord met de privacyverklaring