Mijn Bibliotheek  

Laden...

Activiteiten

Walk&Talk

Dé koffiepauze voor werkzoekenden
Walk&Talk

Op zoek naar werk? Ook jíj hebt recht op een (informatieve) koffiepauze. Iedere tweede vrijdag van de maand kun je andere werkzoekenden ontmoeten en elkaar op weg helpen! Op 12 oktober besteden we aandacht aan de motivatiebrief.

Walk&Talk begint met een korte inleiding van een deskundige. Hij of zij vertelt over zaken die met het zoeken naar vacatures en solliciteren te maken hebben. Het kan gaan over: hoe zoekt een bedrijf nieuwe werknemers, hoe maak je een goed cv en hoe presenteer je je op sociale media.

Daarna volgt de koffiepauze. Je praat onder het genot van een kopje koffie met andere werkzoekenden en je wisselt ervaringen uit. Zo help je elkaar op weg en kom je in beweging. Samen is het makkelijker om de manier van solliciteren te vinden die bij jou past!

Iedereen is welkom, ook werkenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Je hoeft je niet aan te melden (maar het mag wel, via het formulier hieronder) én het is gratis.

 Wij organiseren Walk&Talk in samenwerking met het Participatiepact.

Ben jij een deskundige op het gebied van solliciteren en wil je een inhoudelijke bijdrage leveren? Neem dan contact op met .

Programma

Vrijdag 12 oktober gaan we het hebben over de motivatiebrief. Neem een brief mee, zodat we met elkaar een goede brief kunnen maken.

 

Reserveren
Ik ga akkoord met de privacyverklaring